Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ 16
Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος. 

Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού που είναι για λίγο πιο φορτωμένους παίχτες που δεν θέλουν να ρισκάρουν και τόσο πολύ.

Στο ιντερνετικό στοίχημα λοιπόν υπάρχουν αθλήματα (βόλει , τένις , μπιλιάρδο ) τα οποία διαθέτουν δυο βασικά χαρακτηριστικά που εκλείπουν απο το ποδοσφαιρικό στοίχημα και αυτά είναι:

1. Δεν υπάρχει  η επιλογή της ισοπαλίας (Χ).  Αυτό φυσικά σημαίνει οτι αυξάνονται οι πιθανότητές μας να να επιλέξουμε το σωστό σημείο και

2.  Δεν ποντάρονται πολλά χρήματα , που σημαίνει οτι δεν στήνονται εύκολα , που σημαίνει οτι κατά κανόνα το φαβορί κερδίζει.

Ετσι, λοιπόν, μην φοβηθείτε να παίξετε τέτοιου είδους παιχνίδια , ακόμη και άν δεν ξέρετε τις ομάδες ή και τους παίχτες.

Για παράδειγμα 

Σε έναν αγώνα τέννις ο αθλητής Α έχει απόδοση 1,60 (είναι το φαβορί ).
Σε ένα άλλο αγώνα τέννις ο Β έχει 1,70. (είναι το φαβορί)

Ποντάρω ώς εξής:    20 ευρώ στο 1,60 του πρώτου (θα κερδίσω 32) 
                                 20 ευρώ στο 1,70 του δευτέρου (θα κερδίσω 34 ευρώ)
                           και 5 ευρώ στη διάδα. (θα κερδίσω 1,60*1,70*5 =13,6   )

Με αυτό τον τρόπο ποντάροντας 45 ευρώ συνολικά στη χειρότερη των περιπτώσεων θα πάρω πίσω τα 32 ή τα 34 (γιατί είναι λίγο απίθανο να χάσω και τα δύο παιχνίδια.)

Στην καλύτερη κερδίζω 80 ευρώ που είναι τα διπλά απο όσα πόνταρα.

Ουσιαστικά παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια μειώνω την πιθανότητά μου να χάσω, αν χάσω περιορίζω την ήττα παίρνοντας πίσω ένα μέρος των πονταρισμένων χρημάτων και τέλος σε περίπτωση νίκης διπλασιάζω σχεδόν τα χρήματά μου.

Φυσικά μετά συνεχίζω να ποντάρω και όταν φτάσω στο όριο που έχω θέσει (πχ τριπλασιασμός του αρχικού ποσού) εκταμιεύω τα κερδισμένα και συνεχίζω κρατόντας ένα μικρό ποσό για κάβα για τη ''άτυχη'' στιγμή που λέγαμε...

Ελπίζω το praktorio blog να φάνηκε χρήσιμο για μια ακόμη φορά.

Καλή πλοήγηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: